Впечатления От Първата Лекция (3Ds Max animation, simulation & effects)


4
Здравейте, колеги
моля споделете впечатленията си от първата лекция, за тези от нас който не сме присъствено. Доколкото разбрах не е имало запис..Отговори0
Така ли .. аз го записах online и чакам някакви матеряли да се появят ;) Поздрави!

от webmatrix (825 точки)


0
До клкото разбрах лектора е казал, че ще запише допълнително основното, но идеята ми е не да ни разкажат нещо свързано с макс-а, а дали са доволни от представянето на курса, това ли са очаквали (тъй като записаната версия няма да е 1 към 1)

от bobbykolev (4168 точки)


2
Курса започна и продължи с доста технически проблеми. Лаптоп с инсталиран 3ds Max е задължително (на компютрите го няма). Николай Михайлов говори доста интересно, но когато показва действа доста бързо и аз лично изпусках разни неща. Моята програма беше различна версия и някои неща бяха на различно място по дисплея. На човек, който не е подробно запознат с програмата, е необходимо малко повече време (говорим за минутка). Но гледайки чуждите дисплей, повечето хора успяваха да го следват.
Нещата първо ще бъдат качени във Facebook и след това в Телерик. Да, ще бъде записано наново цялата лекция без накъсвания и технически проблеми.
Аз лично съм много щастлива, че се организира подобен курс. Анимация, ефекти и всякакви други неща са тези, които истински ме интересуват. :)

от rossichka (444 точки)


1
И аз бях на курса-наистина ми се стори доста интересен и полезен. И аз така разбрах,че ще се направи нов запис и ще се качи,защото имаше технически проблеми. Иначе дано скоро се появи в системата на Телерик и видеото и домашните, че се разнасяше една флашка с всички материали и домашно която така и не стигна до мен. Иначе курсът има и група във fb ,където също ще има инфо за видиа и клипчета: групата е "3dsMax визуализации".

от Силвия Ганчева (0 точки)


3

Благодаря за отговорите колеги.

Ето линк за "събитието" за тези, които ще се борят за сертификат:

http://sabitie.bg/event/158

до 20.12 има 50% отстъпка.


от bobbykolev (4168 точки)


0
Здравейте, в момента съм на лекция 2, още няма запис на лекция 1, предстои тази седмица.- каза Ники


0
Благодаря за инфото Миряна :). Ако даде линк към материалите в dropbox моля те да го споделиш. Приятна лекция!

от bobbykolev (4168 точки)