Докога ще чакаме лекциите за онлайн записалите се ??


0

Много е неприятно това чакане за нас които сме записани онлайн да чакаме по няколко дена да се качат лекциите и после да гоним срокове за домашните ! Тези 2 дена можех да ги изгледам и да се подготвя после и да мисля за домашните лека полека а лекцията от сряда още не е качена и като за капак лекцията от миналата година е увреден файла и в някой момент видеото замръзва и от там немога да се подготвя. Предполагам че ще я качите довечера или събота чак а аз например планувам събота и неделя да съм на ски и кога да я гледам тогава ? Не може съвсем без почивка да го караме сега пък - имаме си семейства ... които ни намразват все повече заради това ! Даже жена ми иска да прави група - "Съпругите който мразим Телерик академията !" ;).

Моля синхронизирайте нещата и със нас онлайн "ощетените" поне ние и без това получаваме много по малко информация отколкото ако сме намясто и ни трябва повече четене за да си научим всичко като на присъствена форма.

Аз и на предното ниво повдигнах темата но явно "- Кучето си лае а кервана си върви !".

Няма кога да отделя време после накуп да гледам 6-7-8 часа лекции а и да съм съсредоточен , моля ви поправете го това ! Няма как да си плануваме така времето като не знаем кога ще ни се "спуснат" лекциите.

ПС пак предлагам да ги стриимвате онлайн в реално време също.
Отговори3
Не е приятно да чакаш, но и не е нужно - курс от 2015 . Има и много други източници - youtube, pluralsight и т.н. . В интро презентациите на повечето курсове има препоръчителна литература. Отделно в книгата на Наков има цяла глава за темите, които ще учите. Там също е предложена допълнителна литература.

Това със стрийминга - тема .

Радвай се, че все още има място, което ти дава безплатно образование.
Успех и поздрави! :)

от DanielNikolov (359 точки)


3

Явно така ще е - ще се работи със лекциите от минали години. Тогава не е нужно да се качват нови такива освен ако няма ъпдейтнати неща по програмата и може да си спестят записите като цяло лекторите което е по добре и за тях - една задача по малко. Само да ни линкват към миналите който са по програма ок. Просто следвам програма която ни е обявена попринцип в момента а и като цяло гледам винаги да работя със ъпдейтнати неща в работата и в живота :).

Иначе за книги знам от опит - само така съм се учил досега но след като имам алтернатива защо да не я ползвам ;) то ако съм само с книги няма да съм в академията изобщо а щях да си го уча самичък както винаги досега. Аз си карам телерик не за сертификат а за мое удоволствие за да се пообразовам малко повече в друг отрасъл на IT - аз съм системен администратор попринцип.

Весел уикенд колега :)


от venzislav (164 точки)


2
И аз съм писал теми за този проблем, даже съм изкарал 2-3 курса така и е доста неприятно, но възможно да се справиш. За това, което те интересува задаваш въпроси тук във форума, във фб групата или където намериш и все някой ще ти отговори.

от Tony_Nikolov (633 точки)


0
Аз съм изгледал всички лекции вече от лятото , даже и домашните почти съм направил , не виждам какъв е проблема :)

от encho.enevski (316 точки)


0

Човек, ти поне можеш да гледаш лекции от миналите години. Преди два месеца имаше за първи път курс по Angular 2 и голяма част от видеата бяха с прецакан звук. А предишни години е нямало Angular 2. Така че споко, винаги може по-зле. 

И малко офтопик: преди препинателни знаци (освен тире) не се слага интервал. Например

Кучето си лае а кервана си върви !

е правилно да се изпише по следния начин:

Кучето си лае а кервана си върви!

(освен това тук трябва пълен член, ама за четимост той не е важен, така че все тая :) )


от ShwangShwing (344 точки)


9
Трябва и запетайка пред а-то, но да не издребняваме... ;-)

от jorosoft (945 точки)


2
Аз вдигам темата, за да отбележа само, че от няколко курса насам аудиото записва само на левия канал. Не знам, дали само на мен ми прави впечатление. Не е нещо фрапантно, но вероятно е доста неприятно за записалите онлайн.

от irrealizable (356 точки)


1

Така е но това е най - малкото зло + това и насича постоянно микрофона ... явно тея батерии за микрофоните са много скъпи ;) да вземем да купим нови такива онлайн студентите за общото благо ! Аз примерно ги слушам в колата докато шофирам за преговор и ми е малко "накриво" :).

Айде може да ни хейтвате вече на 100 % ;) .


от venzislav (164 точки)