Бази данни и Design Patterns


2

Видях че курсовете са вече само през деня и тъй като няма най-вероятно да мога да присъствам, искам да попитам- нали ще продължава да бъдат записвани?
Отговори1
Има ги и двата курса в архива от миналия сезон с всичките видеа, така че най-вероятно ще се записва и този сезон, освен ако не кажат,че няма да се записва, но ще прецакат онлайн студентите.

от svrakata (586 точки)


2
И аз се надявам да се записват, макар че бих се възползвал от възможността присъствие, когато имам възможност. По този повод пък използвам темата да попитам как ще се осигури достъпа до сградата, някаква карта ли трябва да получим, тези, които досега сме били онлайн? Доколкото знам чекирането в залите става с картата с баркода, но за входа мисля, че трябва друг вид карта или греша?

от ZachD (273 точки)


4

Здравей,

Понеже преминах присъствено след 1-я модул съм запознат с процедурата. В сградата и залите се влиза с карта която ще направят от академията (ще получите мейл кога може да си ги вземете). най-вероятно в понеделник няма да са готови (поне моята не беше готова пък курсовете почнаха), но охраната знае и ще те пусне за първите лекции докато ти стане готова картата, пък за залата някой колега който е дошъл преди теб ще е отворил залата :). За самите лекции се чекираш със студентската карта която ти е в профила (най-лесно се принтира и се чеква на един четец до вратата).

За съжаление часовете на лекциите и за 2-та курса са много зле за работещите (аз се надявах или рано сутрин 7-8 или пак вечерни както бяха до сега) ама както и да е, но все пак ако не може да ходиш виж в програмата кога са workshop-ите или live демата и направи максималното да присъстваш. Лекциите може и да си ги гледаш на видео, но за workshop-ите присъствието много помага.

Успех


от ktsvetanov (705 точки)

2

Здравейте,

Лекциите на всички задължителни курсове в Софтуерната Телерик Академия се записват и видеата са публично достъпни. Т.е. ще имате достъп до видео записите, както е било и досега.

В началото на следващата седмица ще получите информация кога можете да вземете картите си за достъп. Турникетите на входовете са свалени и можете да влизате в сградата без карти. 

Поздрави,

Яна


от yanalukanova (2844 точки)1
Искам да попитам дали ще мога да запиша курса по Бази Данни следващия сезон, ако сега го отпиша?

от yanko.nikolov (133 точки)


2
Ще можеш, да. :)

от lllevski (1421 точки)


2
Мен ме интересува, имам ли някаква полза, да премина от присъствено на онлайн обучение, дори да нямам възможност да посещавам лекциите?2
Според мен няма никаква полза - даже загуба има. Както може би знаеш на хората записани онлайн максималната оценка за отборната работа е по-малка от тези присъствено. Така освен с бонуса, който им дават за присъствие, получават и бонус няколко процента от отборната работа.

от qwerty123 (157 точки)

2

Здравей колега,

По-добре не преминавай онлайн, понеже може да успееш да си вземеш отпуска и да присъстваш на workshop-ие, следващите курсове може да са с по-удобно за теб време и тн... което ще го загубиш ако си онлайн.

@qwerty123 - като човек който е бил и на онлайн и на присъствена отборна работа, мога да кажа че няма отделна скала и няма никакъв допълнителен бонус за присъствените студенти (освен че могат да ходят в академията когато си поискат, обсъждат с останалите си колеги, както и че трейнърите идват често събота и неделя и не отказват да отговарят на въпроси и да помагат). Има един гаден бъг че макс резултата който се показва е разделен на онлайн и присъствено и това малко подвежда, но скалата ползва макс резултата без значение кой го е постигнал.


от ktsvetanov (705 точки)