Нов прием в академията


1

Здравейте,

извинявам се предварително ако има такава тема, но има ли официална информация кога ще започне новия сезон на Академията?

Благодаря предварително!
Отговори1

Здравей, колега! 

Официална информация все още няма, а и е прекалено рано. Новия сезон със сигурност ще започне след като завърши нашия (края на септември - началото на октомври). Сигурно някъде към август ще излязаг точни дати за приемни изпити и началото на сезона.


от AngelK99 (97 точки)


0
Вече има официална информация- http://academy.telerik.com/about/news/details/2017/05/22/telerik-academy-alpha . Успех! ;-)

от david_mavrodiev (5355 точки)


1
Благодаря ти за информацията, това го видях, но мен ме интересува дали ще има прием, за нормалното обучение, което е 12 месеца. Преглеждайки информацията от линка разбрах, че ще се приемат само 25 студента и няма да може да се кара онлайн. : ))

Благодаря все пак!

от ipetkow (261 точки)

1
Колега, посочих го и в другата тема, ала и тук ще го повторя... С оглед да получиш по-точна и надеждна информация, то можеш да зададеш своите конкретни въпроси на имейла на Академията (info@telerikacademy.com), или на ФБ-страницата й, като коментар под материала "Telerik Academy Alpha- нова програма със сертификат за 6 месеца" ( https://www.facebook.com/TelerikAcademy/?fref=ts ). Дано съм ти помогнал поне с този свой отговор! ;-)

от david_mavrodiev (5355 точки)