Информация за курса "Алго академия - Основи на графите"

В момента няма
активно издание на курса
През февруари ще обхванем основите на теорията на графите в рамките на Telerik Algo Academy. Заповядайте на 21 и 22 февруари 2013 от 10:00 часа в зала Ultimate на Академията, за да се включите в лекцията, последвана от тренировъчно състезание и обсъждане на задачите от него. На тази среща ще се запознаем с основите на графите – какво е граф и какво е дърво, какви начини за представяне на графи в паметта съществуват и какви са предимствата и недостатъците на всеки един, както и как да разширяваме тези представяния, за да бъдат удобни за решаването на конкретни задачи.

Настаняване

С любезното съдействие на Парк хотел Москва всеки месец запазваме места за настаняване в хотела на преференциална цена - 21 лв, на човек за нощувка. Желаещите да ползват нощувката трябва да следват процедурата:
  • Регистрират се за участие в Училищната академия и посочват, че желаят да ползват настаняване (информацията използваме като статистика)
  • Свързват се с Парк хотел Москва, за да си запазят място, като посочват, че са от Академията на Телерик на телефон: 02/971 10 24
  • Заплащат двете нощувки по банков път не по-късно от 3 работни дни преди настаняването
  • Носят бележката за направеното плащане със себе си

БАНКОВИ ДЕТАЙЛИ на Парк хотел Москва:
ЮРОБАНК И Ф ДЖИ Б-Я АД
BIC: BPBIBGSF
IBAN: BG60BPBI79421043858201