Как да те баннат от форума?


4

Извинявам се, но това е просто нередно!

Не става ясно защо подтребители (визирам KrasimirDone) със единствено trash публикации и форум точки много под нулата още функционират във форума. Не мисля, че определен тип цинизъм не е подходящ и съм убеден, че не съм единствения, който мисили така.

Кому е нужно това?!

Тоя човек няма нито един релевантен пост, пише единствено за влакове и то на шльокавица, като цяло има напълно негативно влияние. Ако това е някаква извратена игра, на която целта е да дразни всички и да събира точки, по добре да хваща влака за Пловдив, да язди скорпиона или какво там го възбужда и да спре да поства комбинации от произволни символни низове.

Какво е решението?

Не е необходимo пълна забрана за ползване на форума, достатъчно е да не може да публикува. Не разбирам защо такова поведение се толерира.


в Spam от awramow (35 точки)


Отговори0
Наистина не е редно. Но на хората, които отговарят за академията, не им е това на главата- да следят за хора, които постват безцелно. Може би след като подхвана темата ще се вземат мерки.

от Settlecore (135 точки)


1
Един трол за цвят дет' се вика, ама да, стига му толкова поле за изява и според мен.

от Damyanov (469 точки)


1
Както отбелязаха колегите - трудно е да се следи всичкия наплив от съобщения, особено когато не се спазват елементарните правила на форума (но с времето това се оправя). Затова моля просто при забелязани нередности - директно пишете на някой администратор/модератор :) Сега ще погледнем какъв е случая с потребителя, за който споменавате.

от paveld3 (17458 точки)


0
А бихте ли посочили мейл, на който да пишем за подобни нередности и все пак да знаем към кого да се обръщаме ?

от monsterEnergy (954 точки)


0
Според мен този е бот или пък е human, но си тества достъпване до форума през някакви системи с тестови цели.

от messenger (552 точки)


1
Според мен е идиот...

от awramow (35 точки)