Уроците на Khan Academy на български език


9

 

Със сигурност сте чували за Khan Academy - образователна организация с нестопанска цел, която без-възмездно предлага над 4000 видео урока със стотици упражнения към тях, вградени в учебна социална мрежа, както и образователен софтуер за управле-ние на класната стая за учители. Уроците обхващат най-вече учебните предмети от 1-ви до 12-ти клас, подготвителни модули от университетското образование и уроци от общокултурен характер.
 
Но знаете ли, че в България стартира инициатива за превод на материалите на български език, за да достигнат те до още повече млади хора. Khan Academy Bulgaria обхваща над 200 доброволци, изявили желание за участие в този проект. Вие също можете да допринесете за обогатяването на видео материалите на български, научете как тук.
 
Какво ще ви донесе участието в този проект?
Удовлетворение, че помагате безвъзмездно за развитието на образованието в България.
Възможност да допълните своето CV с участие в благородна инициатива като доброволец.
Сертификат за участие(Certificate of participation). Сертификат за участие може да получи всеки, които отдели най-малко 20 часа работа по този проект по една от долуизброените дейности: 1. Превод на субтитри към видео уроци. 2. Редакция на субтитри към видео уроци. 3. Дублиране на видео урок по субтитри. 4. Монтаж на видео уроци.
 
Научете повече за инициативата  тук.

 


в Други от Ina Dobrilova (0 точки)


Отговори0
Уроците на Khan Academy са страхотни. Много се радвам, че ще ги има преведени на български и ще се включа да помогна веднага след като минат изпитите в академията.

от FeRt1 (2866 точки)


0
Колеги, някой участва ли в инциативата, споделете малко опит? Аз започнах с преводи на субтитри,но се наложи да прекратя за доста време, сега се залавям отново. Успех на всички.