Как да запишем група за курса, който сме си избрали?

Преди да изберете група за вашия курс е важно да знаете, че групи имат право да избират само присъствено записаните студенти в систематата. Онлайн курсистите нямат право да записват присъствени групи.

 1. Записване на група или групи към даден курс:

  Онлайн системата ви дава възможност да избирате дни и часове, в които да посещавате вашите лекции като се запишете в някоя от групите към даден курс.

  Линк към страницата за записване на група можете да откриете в системно съобщение на страницата на системата само като влязал потребител.

  Например Help image for Groups

  От този линк отивате на страницата, на която можете да изберете някои от възможните групи за посещение Help image for Groups

  След избирането натискате бутона "Запишете избора" и вече сте записан за тази група. След записването ще бъдете препратени на страница с обобщена информация и инструкции за местоположението на залата и ако има нужда от някаква предварителна подготовка от ваша страна. Help image for Groups

 2. Отписване от група на даден курс

  Ако нямате възможност да посещавате групата, която сте избрали, Вие можете да се отпишете от нея и да изберете нова. Това става отново от страницата, от която сте избрали групата. Там се намира бутона "Отпишете се от това разписание". След натискането му имате възможност да изберете нови групи. Help image for Groups

  Важно! При отписването Ви има опасност да няма други останали свободни места и/или някой да заеме мястото, което сте освободили.

 

Ако откриете проблем или имате предложение за подобрение на студентската ни система, моля изпратете ги чрез нашата форма за обратна връзка.

Успех,

Екипът на Telerik Academy

 

(Последна актуализация - 15.01.2013);