Как да изпратя домашно в студентската система на Telerik Academy?

За всеки курс в системата на Telerik Academy има предварително зададена информация за лекциите. Към всяка лекция има определена домашна работа, която трябва да бъде изпращана своевременно. Изпращането на домашни е важен фактор за формиране на разултатите на всеки студент.

 1. Избирате желаният от вас курс, за който искате да изпратите домашно  Тук може да разгледате информация за избрания курс, лекциите и материалите към всяка една от тях: 2. Изпращане на домашното

  Домашните, които трябва да решите се намират в края на всяка презентация. За да изпратите вашето домашно кликате на линка "Изпратете домашно", който се намира в колоната "Домашно" в таблицата по-надолу в страницата.

  Имате право да изпращате повече от едно домашно, като следвате същата стъпка.

  Имайте на предвид, че под внимание се взима последното изпратено от вас домашно.

  Ако не е отбелязан краен срок за изпращане на домашното, това не трябва да ви притеснява, вие можете да изпращате своето домашно.


  В случай, че има краен срок, вие ще може да изпращате домашното си най-късно до крайния срок и не по-късно.

 3. Сваляне на последното изпратено домашно

  В случай, че сте изпратили вече домашно, може да го свалите като кликнете на линка "Свалете последното изпратено домашно", който се намира над линка за изпращане на домашни. 4. Брой изпратени домашни

  Може да проверите колко домашни сте изпратили за даден курс, като влезнете във вашия профил, намерите секцията записани курсове и срещу записания от вас курс в колоната "Домашни", ще намерите броя изпратени домашни и броя домашни, които трябва да изпратите. 

Ако откриете проблем или имате предложение за подобрение на студентската ни система, моля изпратете ги чрез нашата форма за обратна връзка.

Успех,

Екипът на Telerik Academy

 

(Последна актуализация - 15.01.2013);